Οι Νικητές

Αναλυτικά οι Κατηγορίες των Νικητών του 2021

ΠΥΛΩΝΑΣ 1: GRAND AWARDS

Brand of the Year


Mustela®

Company of the year


ISOPLUS Α.Ε.

Baby Accessories Brand of the Year


CHICCO

ΠΥΛΩΝΑΣ 2: AWARDS

Mustela®, Mustela® B Corp – Φροντίζουμε το περιβάλλον όπως την οικογένειά μας, PLATINUM


Η Mustela® έχοντας λάβει και πιστοποίηση B-Corp από το 2018, καινοτομεί ξανά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να φροντίσει το περιβάλλον που ζούμε με την ίδια αγάπη που φροντίζει και το δέρμα των αγαπημένων μας. Αυτή η φροντίδα αποτυπώνεται σε όλη τη λειτουργία της, από την προμήθεια των πρώτων υλών, τη σύνθεση και την παραγωγή των προϊόντων έως και την συσκευασία και τη διανομή τους.

CHICCO, Σειρά παιχνιδιών CHICCO ECO+
Best Interactive Toy 0-24 Months, GOLD


Η νέα σειρά παιχνιδιών ECO+ της Chicco αποτελείται από 5 κωδικούς προϊόντων για παιδιά ηλικίας από 3 μηνών έως και 4 ετών. Η ιδιαιτερότητα της σειράς έγκειται στο ότι αφορά είδη που είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό, είτε από βιοπλαστικό. Τα είδη αυτά έχουν ανακυκλωμένες συσκευασίες, και η σειρά πιστοποιεί την δέσμευση της Chicco στις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας.

AS company, Baby Clementoni: Τellie – O πρώτος Παραμυθούλης – Best Interactive Toy 0-24 Months, SILVER


Ο Tellie, είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι χωρίς οθόνη, που διασκεδάζει παιδιά ηλικίας από 0 έως και 2+ ετών, και καλύπτει την ανάγκη των παιδιών να ακούν όμορφες ιστορίες, μελωδίες και παραμύθια. Η απουσία οθόνης βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες ακρόασης και να ενθαρρύνει τη φαντασία. Ο Tellie μιλάει καθαρά και χρησιμοποιεί πολλά ηχητικά εφέ για να βοηθήσει το παιδί να βυθιστεί σε έναν φανταστικό κόσμο. Με αυτό τον τρόπο, το βοηθά να μαθαίνει νέες λέξεις με απλό και παιχνιδιάρικο τρόπο.

Lactimi, Μαξιλάρι Θηλασμού, Best Product for Breast Feeding, GOLD


Το εργονομικό Μαξιλάρι Θηλασμού Lactimi είναι σχεδιασμένο με τη βοήθεια συμβούλου θηλασμού, φυσιοθεραπευτή και σύμφωνα με τις επίσημες Παιδιατρικές Κατευθυντήριες Οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Είναι το μόνο μαξιλάρι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον μητρικό θηλασμό, διαθέτει επιπλέον υποστήριξη πλάτη, σταθερό δέσιμο και επίπεδη επιφάνεια, καθώς και επιλογή για δίδυμα. Η χρήση του στηρίζει τη σωστή στάση σώματος της μητέρας και του μωρού και βοηθάει στην επιτυχία του θηλασμού καθώς και την αποφυγή των πληγωμένων θηλών. Είναι χειροποίητο και παράγεται στην Ελλάδα.

CHICCO, Βιολειτουργικό Μπιμπερό Chicco P5 – Best Product for Breast Feeding, SILVER


Η Chicco καινοτομεί με το μπιμπερό P5, το μοναδικό ΒιοΛειτουργικό μπιμπερό που συνδυάζει την τεχνολογία με τις βιολογικές ανάγκες του μωρού, ώστε να προσφέρει στους γονείς και το μωρό ένα μπιμπερό που προσαρμόζεται στις ανάγκες σίτισης του μωρού και όχι το αντίθετο. Αυτό το καταφέρνει με τον συνδυασμό της θηλής Physio με την Μεμβράνη Ισορροπίας. Οι μικροκοπές της μεμβράνης επιτρέπουν στον αέρα να ρέει από την βάση του μπιμπερό καθώς το βρέφος πιπιλίζει.

CHICCO, Μαξιλάρι Θηλασμού BOPPY –
Best Product for Breast Feeding, BRONZE


Η Chicco βραβεύεται για το πρωτοποριακό μαξιλάρι θηλασμού Boppy ™ το οποίο εξασφαλίζει έναν ευχάριστο θηλασμό, καθώς προσφέρει άνεση και ασφάλεια στην μητέρα και το μωρό. Χάρις στο μοναδικό του υλικό MIRACLE MIDDLE ™ δεν χάνει το σχήμα του όσες φορές και αν πλυθεί στο πλυντήριο, ενώ εξασφαλίζει την σωστή θέση για την σίτιση του μωρού, μειώνοντας τους επώδυνους μυϊκούς πόνους του παρατεταμένου θηλασμού από την μητέρα. Σε μεγαλύτερες ηλικίες του βρέφους, έως και 1 έτους, βοηθά στην εκπαίδευση του μωρού να κάθεται αλλά και να μπουσουλάει με ασφάλεια.

Γερολυμάτος International, HiPP Baby Cereal Creams – Baby Nutrition Product, GOLD


Η πράσινη σειρά βιολογικών κρεμών με δημητριακά HiPP, βραβευμένη ως Νο1 μάρκα σε πωλήσεις στις βιολογικές βρεφικές τροφές στον κόσμο από τη Euromonitor International, Health and Wellness , δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, συντηρητικά, βελτιωτικά γεύσης, χρωστικές ουσίες, φυτοφάρμακα και πηκτικά μέσα. Η σύνθεσή των κρεμών HiPP στηρίζεται σε επιστημονικές διατροφικές συστάσεις και σε 100% αγνές πρώτες ύλες. Οι εν λόγω κρέμες δεν περιέχουν γάλα ενώ η παχύρρευστη υφή τους διευκολύνει τη διαδικασία ταΐσματος. Η σφραγίδα βιολογικής πιστοποίησης HiPP θέτει αυστηρότερα κριτήρια από αυτά που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα βιολογικά προϊόντα, αναδεικνύοντας τις κρέμες δημητριακών HiPP ασφαλή επιλογή κορυφαίας ποιότητας για την ένταξη του μωρού στις στερεές τροφές.

Γερολυμάτος International, HiPP Baby Cereal Bars with Fruits, Baby Nutrition Product, SILVER


Οι παιδικές βιολογικές μπάρες δημητριακών και φρούτων HiPP αποτελούν ασφαλή και θρεπτική επιλογή για τα ενδιάμεσα γεύματα ενός μικρού παιδιού. Με βάση τα δημητριακά και τα φρούτα, οι μπάρες HiPP δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα και καμία επιβλαβή ουσία όπως φυτοφάρμακα, χρωστικές ουσίες, πηκτικά μέσα, βελτιωτικά γεύσης και συντηρητικά. Οι συνθέσεις τους στηρίζονται σε επιστημονικές διατροφικές συστάσεις και σε επιλεγμένες πρώτες ύλες και ελέγχονται με κριτήρια που υπερβαίνουν τις νομοθετικές προδιαγραφές της Ευρώπης για τα βιολογικά προϊόντα.

RONTIS CORPORATION, Rontamil Complete, Baby Nutrition Product, BRONZE


Το Rontamil Complete είναι μια καινοτόμος βρεφική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με συνβιοτικά, λιπαρά οξέα μακράς αλύσου και πέντε νουκλεοτίδια, ιδανική επιλογή διατροφής του βρέφους από τη γέννηση όταν ο μητρικός θηλασμός δεν επαρκεί ή δεν είναι εφικτός. Το Rontamil Complete είναι η μοναδική βρεφική φόρμουλα στην Ελληνική αγορά που μελετήθηκε και δοκιμάστηκε σε βρέφη και στην Ελλάδα από Έλληνες παιδιάτρους και έδειξε πως έχει αποδεδειγμένη ασφάλεια και ανοχή, έτσι όπως αυτή φαίνεται μέσα από 4 δημοσιευμένες μελέτες. Οι μελέτες αυτές καταδεικνύουν το πόσο κοντά βρίσκεται το προφίλ του Rontamil Complete σε εκείνο του μητρικού γάλακτος!

GRECO STROM, GRECO STROM Baby Mattress Collection, Baby Mattress Product, GOLD


Η GRECO STROM προσφέρει στον καταναλωτή μια ευρεία γκάμα επιλογών για στρώματα κατάλληλα για χρήση από την πρώτη κιόλας ημέρα. Η συλλογή αποτελείται από 10 πρωτοποριακά στρώματα τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες του μωρού. Τα φυσικά υλικά που ενσωματώνονται στα στρώματα καθώς και η τεχνογνωσία 57 ετών είναι αυτά που ξεχωρίζουν.

Inglesina, Inglesina Welcome Pad™, το στρώμα για ασφαλή ύπνο, Baby Mattress Product, SILVER


Το Welcome Pad™ είναι ένα ειδικό στρώμα που δίνει στο μωρό ένα εξαιρετικό καλωσόρισμα και επιτρέπει στους γονείς να καταφέρουν να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες ύπνου στο νεογέννητο. Μοναδικά σχεδιασμένο από την Inglesina σε συνεργασία με το Τμήμα Νεογνολογίας του Νοσοκομείου Maggiore της Μπολόνια κατασκευάστηκε με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές κατευθυντήριες γραμμές, διασφαλίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά ώστε να βοηθήσει τη σωματική ανάπτυξη του μωρού. Σηματοδοτεί μια καινοτόμο λύση για την άνεση του μωρού, ειδικά για τις πρώτες εβδομάδες.

CHICCO, Λίκνο CHICCO NEXT TO ME FOREVER, Baby Rocker / Swing, GOLD


Με το Λίκνο – Παρκοκρέβατο Next2Me Forever της Chicco μπορείτε να συνεχίσετε να κοιμάστε μαζί ακόμα και μετά από 6 μήνες, για καλύτερο ύπνο τόσο για τους γονείς όσο και για το μωρό. Το Chicco Next2Me Forever μπορεί να μετατραπεί σε μια παραδοσιακή κούνια ή ένα κρεβάτι δαπέδου, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της Montessori, για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού έως και 4 ετών. Εύκολα προσαρμόσιμο σε οποιονδήποτε τύπο κρεβατιού, η βρεφική κούνια Chicco Next2Me Forever είναι επίσης εξοπλισμένη με περιστρεφόμενους τροχούς και πλευρές που επιτρέπουν τέλειο αερισμό. Η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την πρακτικότητα και την ασφάλεια για το παιδί.

CHICCO, Λίκνο CHICCO NEXT TO ME AIR, Baby Rocker / Swing, SILVER


Μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες των γονέων τους πρώτους μήνες του μωρού τους, είναι να έχουν το μωρό κοντά στο κρεβάτι τους, ώστε να αισθάνονται ασφάλεια, αλλά και να εξυπηρετούνται καλύτερα το βράδυ που χρειάζεται να ξυπνάνε τακτικά για να το ταΐζουν. Το Chicco Next To Me Air παρέχει την δυνατότητα στους γονείς να έχουν ένα λίκνο το οποίο θα προσαρμόζεται στο κρεβάτι τους, ενώ ταυτόχρονα να μπορεί να λειτουργεί ως ανεξάρτητο λίκνο το οποίο εύκολα μεταφέρεται σε άλλα δωμάτια της οικίας τους.

CASABABY, Πολυμορφικό λίκνο Casababy Genius, Baby Rocker / Swing, BRONZE


Casababy Genius! Ένα πολυμορφικό λίκνο τριών φάσεων το οποίο θα συντροφεύει το μωρό από τις πρώτες μέρες της ζωής του μέχρι και τα προσχολικά του χρόνια!

QUAX BABY, Προεφηβικό Κρεβάτι QUAX TRENDY, Nursery Bedding / Crib, GOLD


Η επιλογή του πρώτου κρεβατιού του μωρού σας, είναι μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διαδικασία. Ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός «ιδανικού» περιβάλλοντος για τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Ασφάλεια, πιστοποιήσεις, υλικά, σχεδιασμός είναι παράμετροι που θα πρέπει να συνεκτιμώνται κατά την επιλογή της κούνιας. Το προεφηβικό κρεβάτι Quax από τη σειρά “Trendy” είναι ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής κατασκευασμένο βάσει διεθνών προδιαγραφών. Τα σχεδιαστικά κριτήρια εξασφαλίζουν την ασφάλεια του βρέφους και τη προσαρμογή του επίπλου στα στάδια ανάπτυξης του παιδιού.

CASABABY, Βρεφικά κρεβάτια CasaBaby, Nursery Bedding / Crib, SILVER


Ένα πρότυπο ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής βρεφικών επίπλων και αξεσουάρ, βασιζόμενο στην ασφάλεια, την ποιότητα και το σύγχρονο σχεδιασμό.

MOTOROLA, ΗΑLO 950 / VM 65X, Baby Monitor, GOLD


Η δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης του μωρού τόσο on the go, όσο και εντός σπιτιού μέσω της διπλής σύνδεσης με ασύρματη τεχνολογία FHSS και Wi-Fi, σε συνδυασμό με το καινοτόμο μαγνητικό σύστημα στήριξης της κάμερας με βραχίονα και βάση, παρέχουν στους γονείς απεριόριστη ευελιξία με πλήρη κάλυψη του βρέφους ανεξαρτήτως απόστασης ή χρονικής στιγμής. Με τεχνολογίες Eco Mode, αμφίδρομης επικοινωνίας, νυχτερινής λήψης, zoom, κρυπτογράφησης δεδομένων και πολλές ακόμη δυνατότητες, υποστηρίζει απόλυτα κάθε σύγχρονη οικογένεια!

Anesti- Farazakis OE, Νέα οικολογική σειρά “living in nature” της Baby Star από 100% οργανικά υφάσματα, Baby Sleeping Product, GOLD


Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι αξίζει να αγκαλιάζουμε κάθε στιγμή με τα παιδιά μας, όχι μόνο τις στιγμές γέλιου…αλλά και τις στιγμές ύπνου! Επειδή λοιπόν κάθε στιγμή είναι μαγική, εμπνευστήκαμε από αυτό το moto και δημιουργήσαμε μια σειρά για να καλωσορίσουμε ένα μωρό στον κόσμο με τα πιο αγνά υλικά της φύσης. Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στη διαδικασία παραγωγής αυτής της νέας συλλογής από τις πρώτες ιδέες μέχρι την ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος. Αναζητήσαμε και επιλέξαμε όχι μόνο οργανικές πρώτες ύλες αλλά και οικολογικές συσκευασίες προϊόντων. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι όλα μας τα προϊόντα από τη συλλογή ” living in nature” είναι προσεκτικά κατασκευασμένα από οικολογικά πιστοποιημένα υφάσματα, χωρίς χημικές ουσίες, φιλικά προς το περιβάλλον και προς τα βρέφη.

Mustela®, Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού των μαλλιών Mustela® για κάθε ανάγκη, Best Shampoo, GOLD


Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος από το 1950, ξεχωρίζει στην κατηγορία του μπάνιου και προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής για κάθε ανάγκη. Όλα τα σαμπουάν που περιλαμβάνονται στη σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένα για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και είναι κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης. Με δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση και συστατικά φυσικής προέλευσης, τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών καθαρίζουν και επανορθώνουν το ευαίσθητο δέρμα του τριχωτού, ενώ παράλληλα φροντίζουν το περιβάλλον χάρη στις βιοδιασπώμενες φόρμουλές τους.

SEPTONA, Calm n’ Care Σαμπουάν & Αφρόλουτρο, GOLD


Η σειρά SEPTONA Calm n’ Care Baby Σαμπουάν & Αφρόλουτρο έχει εξαιρετική αποδοχή από τις μητέρες, καθώς τα προϊόντα δεν έχουν παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σιλικόνες, σαπούνι, χρωστικές. Το αποτέλεσμα της σύνθεσής τους είναι φυσικό και αγνό για την επιδερμίδα του μωρού. Η σύσταση του Ιατρείου Δερματολογίας Παίδων του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός σχετικά με την ασφαλή χρήση των SEPTONA Calm n’ Care σε βρέφη, επισφραγίζει την αξιοπιστία των προϊόντων.

Mustela®, Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μπάνιου Mustela® για κάθε τύπο δέρματος, Best Baby Bath, SILVER


Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 70 χρόνια, ξεχωρίζει στην κατηγορία της βρεφικής περιποίησης και καινοτομεί δημιουργώντας σειρές προϊόντων για το καθημερινό μπάνιο του μωρού για κάθε τύπο δέρματος! Όλα τα προϊόντα, είναι ειδικά σχεδιασμένα για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης. Με δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση και συστατικά φυσικής προέλευσης, καθαρίζει, καταπραΰνει, επανορθώνει το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Inglesina, Quid², το ελαφρύ καρότσι για να ταξιδεύετε ακόμα και με το αεροπλάνο, Best Pushchair, GOLD


Το εξαιρετικά μικρό και ελαφρύ καρότσι Quid² είναι ιδανικό για ταξίδια σε όλον τον κόσμο! Χάρη στο μικρό του μέγεθος, όταν είναι κλειστό Quid² χωράει παντού. Από την καμπίνα του αεροπλάνου μέχρι το πιο μικρό πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου. Εύκολο και πρακτικό στη χρήση, ανοίγει και κλείνει με ένα χέρι. Διαθέτει μία ιδιαίτερα ευρύχωρη και άνετη θέση και το παιδί έχει πάντα τη σωστή στάση, είτε εξερευνά τον κόσμο γύρω του κατά τη βόλτα είτε κοιμάται, καθώς διαθέτει ανακλινόμενη πλάτη, από την κάθετη θέση έως 170° και ρυθμιζόμενο υποπόδιο για την καλύτερη στήριξη των ποδιών του.

Inglesina, Twin Sketch, το καρότσι για τα δίδυμα ή τα αδελφάκια με μικρή διαφορά ηλικίας, Best Double Pushchair, SILVER


Το Twin Sketch είναι το ελαφρύ και συμπαγές καρότσι διδύμων, κατάλληλο από τη γέννηση έως τα 17 κιλά για κάθε παιδί, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αδέλφια με μικρή διαφορά ηλικίας. Είναι εύκολο στη μεταφορά, καθώς ζυγίζει μόνο 12,5 κιλά και εξαιρετικά εύχρηστο αφού ανοίγει και κλείνει μόνο με το ένα χέρι και στέκεται όρθιο όταν είναι κλειστό. Το Twin Sketch εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, χάρη στις άνετες θέσεις περιπάτου που διαθέτει ενώ οι πλάτες ανακλίνονται, ανεξάρτητα, από την κάθετη θέση έως 170°.

Inglesina, Electa, το ιδανικό σύστημα μεταφοράς για τη ζωή στην πόλη, Best Travel System, GOLD


Electa είναι το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro της Inglesina, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και είναι η απάντηση στους νέους γονείς που ζουν στους ξέφρενους ρυθμούς της πόλης και αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις της και δεν θέλουν να θυσιάσουν την άνεση και ευεξία του παιδιού τους. Το καρότσι Electa διαθέτει έναν απίστευτα ελαφρύ και εκπληκτικά μικρό σκελετό, που ανοίγει, κλείνει και οδηγείται με το ένα χέρι, με σύστημα εύκολης σύνδεσης και αποσύνδεσης για το κάθισμα και ιδιαίτερη ευκολία στον χειρισμό. Κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση έως και 22 κιλά βάρος. (κατά προσέγγιση 4 ετών)

QUAX BABY, QUAX MINI BUGGY, Best Travel System, SILVER


Το καρότσι Quax Mini είναι ο «προσωπικός βοηθός» για κάθε ταξίδι ή βόλτα. Είτε πρόκειται να ταξιδέψετε με το αεροπλάνο για κάποιον μακρινό προορισμό, είτε απλά να κάνετε μια βόλτα με το μικρό σας στην πόλη! Ελαφρύ και με μικρό όγκο, συμπαγές και εξαιρετικά εύκολο στην οδήγηση, σας επιτρέπει να το «οδηγείτε» ακόμα και σε μικρούς χώρους. Κλείνει με ένα κλικ, χωράει πανεύκολα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας ή ακόμα και στους χώρους χειραποσκευών του αεροπλάνου.

CHICCO, Καρότσι CHICCO DUO OHLALA, Best Stroller, GOLD


Το καρότσι διδύμων Chicco OhLaLa είναι το ελαφρύ καρότσι διδύμων (μόνο 8 κιλά βάρος) το οποίο είναι πολύ εύχρηστο και άνετο στην οδήγηση. Μπορεί να ανοίξει μόνο με το ένα χέρι ενώ είναι ιδιαίτερα συμπαγές όταν διπλωθεί ώστε να αποθηκεύεται εύκολα. Με την ενιαία του λαβή, είναι εύκολο στην οδήγηση.

QUAX BABY, QUAX CROOZ STROLLER, Best Stroller, SILVER


Η σωστή επιλογή καροτσιού είναι σημαντική, καθώς για τα επόμενα 4 χρόνια θα γίνει το «όχημα» του παιδιού σας! Το πολυκαρότσι QUAX CROOΖ είναι η ιδανική επιλογή. Είναι άνετο και ευρύχωρο ώστε το μωρό να απολαμβάνει τις βόλτες στην πόλη ή στην ύπαιθρο. Είναι αντίστοιχα ιδανικό για τους γονείς, με εύκολη οδήγηση και ακόμη πιο εύκολο κλείσιμο ακόμα και με το ένα χέρι! Πρόκειται για SMART BUY, αφού στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα περιφερειακά του καροτσιού.

CHICCO, Καρότσι CHICCO GOODY, Best Stroller, BRONZE


Το καρότσι Goody της εταιρείας Chicco είναι ένα καινοτόμο μέσο μεταφοράς του παιδιού από την γέννηση μέχρι και να γίνει το παιδί 22 κιλά. Η ιδιαιτερότητά του, για την οποία και εκκρεμεί έγκριση πατέντας τόσο σε Ευρώπη όσο και στην Αμερική, αφορά τον μηχανισμό ανοίγματος και κλεισίματος του καροτσιού κίνηση που μπορεί να γίνει με το ένα χέρι και χωρίς την χρήση κουμπιού ή κάποιας άλλης διαδικασίας. Αυτό καθιστά το καρότσι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση για τον γονέα, ο οποίος χωρίς επιβάρυνση, μπορεί να ανοίξει και να κλείσει το καρότσι εύκολα ενώ κρατάει το παιδί στα χέρια του. Ο ιδιαίτερα ελαφρύς σκελετός του, το κάνει εύκολο στην μεταφορά του με το ένα χέρι.

Inglesina, Darwin Infant, το καλύτερο κάθισμα αυτοκινήτου στην κατηγορία «ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ», Best Car Seat, SILVER


Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant i-Size είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129 i-Size και συνοδεύει το παιδί από τη γέννησή του μέχρι τα 75 εκ. σε ύψος. Είναι συμβατό με τη βάση αυτοκινήτου i-Size Darwin. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί χωρίς τη βάση, με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου. Η τοποθέτηση γίνεται στα πίσω καθίσματα ή στο μπροστινό κάθισμα μόνο εάν ο αερόσακος έχει απενεργοποιηθεί, πάντα με φορά προς τα πίσω. Είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία και έχει καλή βαθμολογία στις δοκιμές της ADAC.

Inglesina, Inglesina Fast, το ιδανικό καρεκλάκι για να τρώτε οπουδήποτε όλοι μαζί, Best Travel Accessory, GOLD


Το Fast είναι το πρακτικό καρεκλάκι κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών έως 15 κιλά. Ευνοεί την οικογενειακή αρμονία γιατί όταν το παιδί τρώει μαζί με τους ενήλικες αισθάνεται ότι εμπλέκεται με την οικογένειά του, καθησυχάζεται και εξοικειώνεται με τις συνήθειες και τους ρυθμούς της οικογένειας. Μεταφέρεται παντού χάρη στο μικρό του μέγεθος και την πρακτική ενσωματωμένη τσάντα μεταφοράς.

Procter & Gamble, Pampers Premium Care, Best Disposable Nappy, GOLD


Tα Pampers Premium Care χαρίζουν στο μωρό την ιδανική προστασία Pampers για την επιδερμίδα.

Procter & Gamble, Premium Care Pampers Pants, Best Nappy Pants, GOLD


Τα Premium Care Pampers Pants φοριούνται εύκολα, με μία κίνηση, ακόμα και όταν το μωρό δεν σταματά να κινείται ή να μπουσουλάει.

Procter & Gamble, Pampers Pure Aqua, Best Babywipes, GOLD


Κατασκευασμένα από 99% νερό, βαμβάκι ανώτερης ποιότητας και 1% ήπια καθαριστικά – τα μωρομάντηλα Aqua Pure είναι κλινικά αποδεδειγμένα υποαλλεργικά για απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης επιδερμίδας του μωρού.

Mustela®, Cleansing Wipes – Μωρομάντηλα Καθαρισμού με Βιολογικό Αβοκάντο, Best Babywipes, SILVER


H Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 70 χρόνια, δημιούργησε τα καινοτόμα Μωρομάντηλα Καθαρισμού Mustela®, τα οποία καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα του μωρού και του παιδιού. Έχουν σύνθεση δερματολογικά ελεγμένη, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης. Χάρη στα 97% συστατικά φυσικής προέλευσης που διαθέτουν καθαρίζουν ενώ παράλληλα φροντίζουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Διατίθενται σε πρακτική συσκευασία με καπάκι (70 τμχ) που κλείνει ερμητικά, βοηθώντας τα μωρομάντηλα να παραμένουν υγρά και να είναι εύκολη στη μεταφορά.

Mustela®, Kρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela® VBC 1>2>3, Best Baby Care Cream, GOLD


Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 70 χρόνια, ξεχωρίζει ανάμεσα στα προϊόντα αλλαγής πάνας με την νέας γενιάς Kρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela® VBC 1>2>3. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και κατάλληλη για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης*. Διαθέτει δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, με συστατικά φυσικής προέλευσης όπως το πατενταρισμένο Avocado Perseose®, παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος στη μηρογεννητική περιοχή.

INNOVIS PHARMA AEBE, Babe Pediatric Facial Balm 50ML, Best Baby Care Cream, SILVER


Ενυδατική & καταπραϋντική κρέμα προσώπου για το ξηρό δέρμα και δέρμα με τάση ατοπίας. Κατάλληλη για νεογνά, βρέφη & παιδιά προσφέρει άμεση ανακούφιση και αναδόμηση του ξηρού, πολύ ξηρού, ερεθισμένου και ατοπικού δέρματος του προσώπου. 3 σε 1: καταπραΰνει τον ερεθισμό, θρέφει σε βάθος και προσφέρει άμεση ανακούφιση. Η ολοκληρωμένη σύνθεσή του ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης. Έχει υποαλλεργική σύνθεση χωρίς συντηρητικά, paraben, οινόπνευμα, χρωστικές, Kathon CG, φθαλικές ενώσεις.

SEPTONA, Septona Calm n’ Care Προστατευτική Κρέμα Συγκάματος, Best Baby Care Cream, BRONZE


Ξεκινώντας από έρευνες καταναλωτή σχετικά με τις ανάγκες της κατηγορίας Βρεφικής Περιποίησης, η SEPTONA προχώρησε σε αναβάθμιση των προϊόντων σε υφή, σύσταση και συσκευασία. Το προϊόν δεν έχει παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σιλικόνες, παραφινέλαιο ώστε το αποτέλεσμα της σύνθεσής του να είναι πιο φυσικό και αγνό για την επιδερμίδα του μωρού. Η σύνθεση της Κρέμας Συγκάματος βασίζεται σε φυσικά συστατικά με κυριότερα το βάλσαμο και την πανθενόλη. Η σύσταση του Ιατρείου Δερματολογίας Παίδων του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός σχετικά με την ασφαλή χρήση των SEPTONA Calm n’ Care σε βρέφη, επισφραγίζει την αξιοπιστία των προϊόντων.

QUAX BABY, Intelligent Potty QUAX, Best Toilet/Potty Training Product, GOLD


Ο αποχωρισμός της πάνας είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και αρκετό χρόνο. Ωστόσο με την επιλογή των κατάλληλων βρεφικών ειδών μπορεί να γίνει πιο εύκολη και διασκεδαστική. Το intelligent potty Quax, είναι μία αγορά πρόκληση! Το έξυπνο γιο-γιο που εκπαιδεύει και επιβραβεύει το παιδί σας!

ROLCO ΒΙΑΝΙΛ, Baby Planet Bottle, Toy & Dish Wash, Best Cleaning Product, GOLD


Το baby planet Bottle, Toy & Dish Wash είναι κατάλληλο για τα πιάτα, τα βρεφικά σκεύη, τα παιδικά παιχνίδια, μπιμπερό και οτιδήποτε χρησιμοποιεί το μωρό σας. Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης είναι ειδικά μελετημένο να προσφέρει την καθαριότητα που ζητούν οι γονείς, χωρίς όμως να αφήνει κατάλοιπα στα σκεύη και τα παιχνίδια του μωρού. Έχουμε φροντίσει να μην περιέχει χρωστικές, πετροχημικά και άλλες συνθετικές ουσίες όπως αλλεργιογόνα και nitro-musks οι οποίες θα μπορούσαν να είναι επιβλαβλείς για την υγεία του μωρού.

ROLCO ΒΙΑΝΙΛ, Baby Planet Υγρό Πλυντηρίου Βρεφικών Ρούχων, Best Cleaning Product, SILVER


Τα υγρά πλυντηρίου baby planet χάρη στη συμπυκνωμένη και ειδικά μελετημένη baby care formula με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, καθαρίζουν σε βάθος ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μωρουδιακούς λεκέδες. Είναι υποαλλεργικά, δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών, από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωή του, ενώ δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Έχουμε φροντίσει να μην περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά που μπορεί να ερεθίσουν το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού, και άλλες συνθετικές ουσίες όπως EDTA και nitro-musk οι οποίες θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Mustela®, Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη μητέρα Mustela® Maternity, Maternity Product, GOLD


Η Mustela® με 70 χρόνια δερματολογικής εξειδίκευσης στη φροντίδα των πιο εύθραυστων τύπων δέρματος, ξεχωρίζει στην κατηγορία της περιποίησης του δέρματος της μητέρας και καινοτομεί δημιουργώντας τη σειρά προϊόντων Maternity. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη χρήση από την 1η ημέρα της εγκυμοσύνης, η σειρά προϊόντων ενυδατώνει, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και συμβάλλει στην πρόληψη εμφάνισης των ραγάδων ή τη βελτίωση της εμφάνισης των νέων ραγάδων. Ταυτόχρονα βοηθά και στη φροντίδα των θηλών κατά την περίοδο του θηλασμού.

ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, Synchroelast Body Cream 200ML – Συσφικτική κρέμα κατά των ραγάδων που συγχρονίζεται με τις ανάγκες της επιδερμίδας, Maternity Product, SILVER


Η Synchroelast Body Cream 200ml αποτελεί την εξειδικευμένη συσφικτική κρέμα της σειράς κατά των ραγάδων, που συγχρονίζοντας τη δράση 2 παραγόντων διέγερσης, 3 πρόδρομων ουσιών κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και φιμπρονεκτίνης και της πατενταρισμένης τεχνολογίας Oleosomes αναστέλλει το σχηματισμό ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Χρησιμοποιώντας την μετά τον 3ο μήνα εγκυμοσύνης και μετά από συστηματική χρήση 20 ημερών η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, ελαστική, σφριγηλή και βελούδινη.

Babywise, Proud MaMa® Μενταγιόν Εγκυμοσύνης, Maternity Product, BRONZE


Το BabyBell μενταγιόν εγκυμοσύνης Proud MaMa® είναι μια μεταλλική σφαίρα- μεταλλόφωνο που παράγει χαλαρωτικούς ήχους για τη μαμά και το μωράκι της. Κρέμεται από ένα βαμβακερό κορδόνι ή αλυσίδα που ρυθμίζεται στο ύψος της κοιλιάς. Ιδανικό δώρο για την έγκυο που θα της επιτρέψει να έχει μια ιδιαίτερη αλληλεπίδραση με το μωρό που μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της καθώς βλέπει το σώμα της να αλλάζει, θα είναι ένα προσωπικό δώρο που απευθύνεται σε εκείνη και όχι μόνο στο μωρό. Ένα όμορφο κόσμημα που φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις.

CHICCO, Πιπίλα CHICCO PHYSIOFORMA, Pacifier, GOLD


Η Chicco πάντα πρωτοπόρος στην ασφάλεια και σωστή ανάπτυξη των βρεφών, έχει δημιουργήσει την θηλή πιπίλας PHYSIOFORMA® η οποία επιτρέπει την σωστή θέση της γλώσσας ώστε να επιτρέπει την σωστή ανάπτυξη του ουρανίσμου και των δοντιών, συνεισφέροντας στην σωστή αναπνοή του μωρού, ώστε να μειωθούν οι όποιες αναπνευστικές διαταραχές του ύπνου. Η θηλή PHYSIOFORMA® διατίθεται με 4 διαφορετικά κόκκαλα, την Micro, την Light αλλά και τις όλο σιλικόνη Mini Soft και Soft.

Mustela® Stelatopia® – Εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το Ατοπικό Δέρμα, Health Care Brand, GOLD


Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 70 χρόνια, ξεχωρίζει στην κατηγορία προϊόντων Ατοπικής Δερματίτιδας, σχεδιάζοντας τη σειρά προϊόντων Stelatopia®. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για το βρεφικό και παιδικό ατοπικό δέρμα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και κατάλληλη για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης. Διαθέτει δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση, με συστατικά φυσικής προέλευσης όπως τα πατενταρισμένα Avocado Perseose® και βιολογικό Εκχύλισμα ηλιανθελαίου, χωρίς άρωμα, επανορθώνοντας και καταπραΰνοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς και το αίσθημα κνησμού.

Mustela®, B Corp – Φροντίζουμε το περιβάλλον όπως την οικογένειά μας, Green Baby Company, GOLD


Η Mustela® έχοντας λάβει και πιστοποίηση B-Corp από το 2018, καινοτομεί ξανά καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να φροντίσει το περιβάλλον που ζούμε με την ίδια αγάπη που φροντίζει και το δέρμα των αγαπημένων μας. Αυτή η φροντίδα αποτυπώνεται σε όλη τη λειτουργία της, από την προμήθεια των πρώτων υλών, τη σύνθεση και την παραγωγή των προϊόντων έως και την συσκευασία και τη διανομή τους.

ΠΥΛΩΝΑΣ 3: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


MyParenthood με την υποστήριξη της Care Direct, H πιο σύγχρονη Online κοινότητα γονεϊκότητας με Live Masterclasses για μελλοντικούς και νέους γονείς, PLATINUM


MyParenthood.gr: Η νέα ποιοτική, online πλατφόρμα σύγχρονης γονεϊκότητας. Παρατηρώντας την όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των millennial γονιών για online ενημέρωση σε θέματα γονεϊκότητας γεννήθηκε το MyParenthood.gr! Σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον, ο μελλοντικός και νέος γονιός ανακαλύπτει ένα εξαιρετικά χρήσιμο manual για τη νέα ζωή με το μωρό του με τα Live Masterclasses κορυφαίων ειδικών στο χώρο της μαιευτικής, της γυναικολογίας, της παιδιατρικής, της ψυχολογίας, της διατροφολογίας και της ευεξίας.

ΙΑΣΩ, Πρόγραμμα Home Fit Home με Online Pilates για εγκύους & μαμάδες μετά τον τοκετό, Health Service, GOLD


Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας με 10.000 τοκετούς ετησίως, αποτελεί διαχρονικά την πρώτη επιλογή για τους γονείς που φέρνουν στον κόσμο το παιδί τους προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας. Με γνώμονα την συνεχή μέριμνα από την κύηση μέχρι και μετά τη γέννηση το ΙΑΣΩ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δημιούργησε το πρόγραμμα “Home Fit Home” με Online Pilates για εγκύους & μαμάδες μετά τον τοκετό. Γνωρίζοντας πόσο ιδιαίτερη είναι η σημερινή πραγματικότητα για όσες γυναίκες διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή λοχείας, δημιούργησε και προσφέρει δωρεάν online μαθήματα Pilates με τη Μάντη Περσάκη η οποία καθοδηγεί τις μανούλες βήμα-βήμα, ώστε να βρουν την αναπνοή τους, να χαλαρώσουν και να γυμνάσουν ευχάριστα το σώμα τους, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους!

NANNOYKA – NANNUKA.COM, Babysitting Service, GOLD


Εκκινώντας σαν το project επιχειρηματιών και μαμάδων που μετέτρεψαν την ανάγκη τους να βρουν αξιόπιστη φροντίδα για τα παιδιά τους σε ένα επιτυχημένο ψηφιακό market place, το Nannuka.com είναι σήμερα ο μεγαλύτερος online προορισμός για να βρει κανείς επαγγελματίες για τη φροντίδα-φύλαξη & εκπαίδευση των παιδιών αλλά και των ηλικιωμένων και του σπιτιού μετρώντας περισσότερα από 350.000 εγγεγραμμένα μέλη σε δύο αγορές, συμπεριλαμβανομένων της ελληνικής και της βρετανικής. Η υποστήριξη από όλη την ομάδα της Νannuka κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποδείχτηκε καθοριστική στο κομμάτι της φροντίδας & εκπαίδευσης των παιδιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, η υποστήριξη και η δυναμική της συγκεκριμένης online υπηρεσίας τους βοήθησε να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα πρακτικά εμπόδια που ήρθαν με την καραντίνα και να ομαλοποιήσουν όσο μπορούσαν την καθημερινότητά τους.

Mustela®, Mustela® & all4baby – Δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης μητρότητας, Baby Education Service, GOLD


Η Mustela®, εδώ και πάνω 70 χρόνια, έχει ένα όραμα: να είναι δίπλα στους γονείς, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, προσφέροντάς τους τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα των μωρών και των παιδιών αλλά και των μαμάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά, με συστατικά φυσικής προέλευσης, και όχι μόνο. Στο πλαίσιο της υποστήριξης των γονέων στο νέο τους ρόλο και την φροντίδα του μωρού τους, η Mustela® καινοτομεί δημιουργώντας σε συνεργασία με το πρότυπο κέντρο μαιευτικής φροντίδας all4baby και την υπεύθυνη μαία Γεωργία Λέζε ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο την παροχή εξειδικευμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης γνώσης.

Aboutnet – Teepeelicious, Baby Media Service, GOLD


Η Εταιρία δημιουργίας και εμπορίας βρεφικών και παιδικών ειδών και επίπλου Teepeelicious εμπιστεύτηκε την aboutnet και την εμπειρία 21 ετών που διαθέτει στον χώρο του internet, για να δημιουργήσουν μια καμπάνια digital marketing για την προώθηση του eshop αλλά και του φυσικού καταστήματος.

ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ – Υπηρεσία: www.deltamoms.gr – Baby Media Service, SILVER


Η ΔΕΛΤΑ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσκαλούν όλες τις μητέρες στη νέα κοινότητα του www.deltamoms.gr, η οποία σκοπό έχει να υποστηρίζει τη μητέρα και το παιδί, αλλά και να σταθεί δίπλα στους γονείς εκείνους που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους. Με κάθε εγγραφή στο deltamoms club, η ΔΕΛΤΑ υποστηρίζει έμπρακτα μονογονεϊκές οικογένειες σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, αποδεικνύοντας τη γνήσια αφοσίωσή της στα παιδιά, αλλά και τους γονείς, και ιδιαίτερα σε εκείνους που αγωνίζονται μόνοι για να τα μεγαλώσουν.

THE BABY CITY, Best Baby Store, GOLD


Μοντέρνοι, άνετοι χώροι, εξειδικευμένο προσωπικό και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, εγγυώνται τις καλύτερες απαντήσεις και λύσεις για το μωράκι που σε λίγο έρχεται! Το the baby city είναι η Νο1 επιλογή για τις βρεφικές αγορές. Από τη στιγμή που θα αποφασίσει κάποιος να επισκεφθεί το κατάστημά μας, έχουμε φροντίσει να έχει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία. Η πιο μεγάλη και – χωρίς κανένα κόστος διαφήμιση – είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας! Οι πελάτες μας, που θα ξαναέρθουν στο κατάστημα για τα εφόδια της επόμενης βρεφικής ηλικίας, που θα έρθουν για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το 2ο, 3ο, 4ο… παιδί, οι πελάτες που προτρέπουν τους φίλους τους να μας επισκεφθούν.

ΗΡΩ Βρεφικό Πολυκατάστημα, Best Baby Store, SILVER


Το ΗΡΩ ξεκίνησε από ένα συνοικιακό κατάστημα στο Αιγάλεω πριν από περίπου 40 χρόνια, για να εξελιχθεί σε ένα πολυκατάστημα βρεφικών ειδών, το οποίο πλέον επιλέγουν γονείς από όλη την Αττική για να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη για τη φροντίδα των παιδιών τους. Παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, με πιστούς συνεργάτες και πελάτες, που έχει στον πυρήνα της φιλοσοφίας της την προσφορά μεγάλης γκάμας ασφαλών προϊόντων για κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό. Πέρα από τα 7.500 είδη από 150 brands από όλο τον κόσμο, το ΗΡΩ διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει, τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνική του ευθύνη.

CASABABY, Anatello Baby Store, Best Baby Store, BRONZE


Anatello.gr! Τα πάντα για τη μαμά και το μωρό, με ένα click, στην πόρτα σου!

www.thebabycity.gr – Best Baby Online Store, GOLD


To eshop www.thebabycity.gr σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία στη χρήση, την ταχύτητα απόκρισης, την έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα και την αμεσότητα στις παραδόσεις. Πρωταρχικός σκοπός του είναι η άρτια και σωστή ενημέρωση των καταναλωτών για τα βρεφικά προϊόντα και όχι οι “χαμηλότερες τιμές” της αγοράς, οι οποίες συχνά δημιουργούν προβλήματα. Στοχεύοντας πρώτα απ΄ όλα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των χρηστών και όχι απλά στην επισκεψιμότητα, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Οι προσπάθειες για βελτίωση των λειτουργιών του, η προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας του www.thebabycity.gr.

LaRedoute.gr – Βρεφικά Ρούχα, Best Baby Online Store, SILVER


H La Redoute είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες μόδας παγκοσμίως και μέλος του Galerie Lafayette Group. Η Myshoe – Ν. Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα με ραγδαίους ρυθμούς για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς για όλη την οικογένεια. Η μεγάλη συλλογή με 1.300+ κωδικούς σε βρεφικά, έχει γίνει top of mind στις νέες μητέρες. Μέσα από το πολύ εύχρηστο & γρήγορο LaRedoute.gr, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση, οι πελάτες έχουν κορυφαία εμπειρία και παραμένουν loyal για μια ζωή! Όλοι έχουν έναν λόγο να αγαπούν τη LaRedoute.

CASABABY, Anatello On line store, Best Baby Online Store, BRONZE


Anatello.gr! Τα πάντα για τη μαμά και το μωρό, με ένα click, στην πόρτα σου!

CHICCO, WEB CAMPAIGN #ChiccoMouSpitakiMou, Marketing Campaign, GOLD


Η Chicco μέσα στις απρόσμενες συνθήκες της καραντίνας, προσπάθησε να κινητοποιήσει τους followers της και με σύνθημα της το #chiccomouspitakimou παροτρύνοντάς τους να απολαύσουν τις οικογενειακές στιγμές που ενδεχομένως λόγω περιορισμένου χρόνου της καθημερινότητας, δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν. Κάτω από την θεματική ομπρέλα του #chiccomouspitakimou, (το οποίο έγινε και logo και hashtag) έγιναν μια σειρά από post, αναρτήσεις που με έναν άμεσο και καθημερινό τρόπο περιέγραφαν, δημιουργικές ιδέες απασχόλησης, με πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους στο σπίτι.

KIDOT – Project: Οικογένεια είναι, the multimedia project, Family Multimedia Project, SILVER


Tο multimedia project του KIDOT “Οικογένεια είναι…” επιχειρεί να αναδείξει την αξία της οικογένειας, καθώς και τις ποικίλες πλευρές της. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιεί ένα “ταξίδι” με έξι οικογένειες. Μέσα από μία οικογενειακή φωτογράφιση, ένα Q&A backstage video, αλλά και μία zoom συνάντηση με κάθε οικογένεια, προσπαθούμε να αναδείξουμε τις δύσκολες, αλλά και τις όμορφες πλευρές της καθημερινότητας τους, τα πιθανά εμπόδια, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που έχουν συναντήσει μέχρι τώρα. Μέσα από αυτή τη διαδρομή, οι οικογένειες καλούνται να σκιαγραφήσουν την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, να μοιραστούν τα δυνατά σημεία, αλλά και τα όνειρα για το μέλλον.

KIDOT, KIDOT Festival, Event, BRONZE


Το KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival στην Ελλάδα, είναι ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το μωρό, το παιδί και τον έφηβο. Κεντρικός άξονας των δράσεων μας είναι η αρχή της βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης. Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εργαστήρια, σεμινάρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, επιχειρούμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε το κατάλληλο πλαίσιο για ελεύθερη έκφραση και δημιουργικό παιχνίδι, ενώ, παράλληλα, να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες.

Παιδί και Ανάπτυξη, Πρόγραμμα Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου, Baby Sleep Training Methods, GOLD


Το 2020 δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Θετικής Εκπαίδευσης Ύπνου, ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης ύπνου για βρέφη και μικρά παιδιά. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ύπνου, χωρίς κλάμα, που στηρίζεται στη νευροβιολογία του ύπνου, τη βρεφανάπτυξη, τα χαρακτηριστικά της οικογένειας κτλ. Είμαστε πολύ περήφανοι που ήδη εκατοντάδες γονείς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έχουν βελτιώσει τον ύπνο του παιδιού τους με απόλυτα θετικό τρόπο βασιζόμενοι στις σύγχρονες επιστημονικές έρευνες.

MyParenthood με την υποστήριξη της Care Direct, H πιο σύγχρονη Online κοινότητα γονεϊκότητας με Live Masterclasses για μελλοντικούς και νέους γονείς, Online services, GOLD


MyParenthood.gr: Η νέα ποιοτική, online πλατφόρμα σύγχρονης γονεϊκότητας. Παρατηρώντας την όλο και μεγαλύτερη ανάγκη των millennial γονιών για online ενημέρωση σε θέματα γονεϊκότητας γεννήθηκε το MyParenthood.gr! Σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον, ο μελλοντικός και νέος γονιός ανακαλύπτει ένα εξαιρετικά χρήσιμο manual για τη νέα ζωή με το μωρό του με τα Live Masterclasses κορυφαίων ειδικών στο χώρο της μαιευτικής, της γυναικολογίας, της παιδιατρικής, της ψυχολογίας, της διατροφολογίας και της ευεξίας. .

Mustela®, Mustela® & ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» – Στηρίζουμε τις νέες & μέλλουσες μητέρες, Company with Social Responsibility Actions, GOLD


Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του δέρματος εδώ και 70 χρόνια, είναι δίπλα στο μωρό και το παιδί, όπως και στις νέες μητέρες, προσφέροντας εξειδικευμένα, φυσικά και ασφαλή προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος. Θέλοντας για ακόμη μια φορά να αναδείξει την αγάπη και την υποστήριξή της προς τη νέα μητέρα και την οικογένεια, στη Mustela® Ελλάδας στηρίζουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», στο σημαντικό της έργο, συμμετέχοντας ενεργά στη στήριξη των κοινωφελών δράσεών της, όπως είναι η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας κτλπ.

Χορηγός



Δίπλα σου από το 1950

Η Mustela®, Νο1 στη Γαλλία* βρίσκεται δίπλα στους γονείς προσφέροντας ασφαλή προϊόντα περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματος των μωρών και παιδιών, με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης** και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης¹.

Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν χάρη στα 70 χρόνια ερευνών και μελετών στο εύθραυστο δέρμα των νεογέννητων, σε συνδυασμό με τη μοναδική εξειδίκευσή μας στην εκχύλιση φυσικών και βιολογικών συστατικών.

Είμαστε μία Γαλλική, οικογενειακή μάρκα που περήφανα κατέχει την πιστοποίηση B Corp, έχοντας ως κύρια δέσμευσή μας να φροντίζουμε το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν αυτοί που αγαπάμε.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για κάθε τύπο δέρματος του μωρού, καθώς και για τις νέες και μέλλουσες μητέρες.
*QuintilesIMS, Pharmatrend Database, Baby Care market, MAT Sept. 2019 τμχ. & αξία, Γαλλία
**κατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά
¹Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Media Partner

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση